Vágólapra másolva!
A USA Defense Information Systems Agency - a hadügyminisztérium összes parancsnoki, irányítási, kommunikációs, számítástechnikai és hírszerzési rendszerének felügyeletéért felelős hivatala - 25 ezer kliensen helyezi üzembe a StarOffice 5.2 teljes funkcionalitású, többplatformos irodai szoftvercsomagot.
Vágólapra másolva!

A StarOffice 5.2 egy nagy teljesítményű, többplatformos irodai szoftvercsomag, mely teljes körű funkcionalitást kínál: többek között szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, előadáskészítőt és adatbázis-kezelőt. A termék használata teljesen ingyenes, a csomag letölthető a www.sun.com/staroffice címről.

A Sun Microsystems és a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) korábbi bejelentése alapján készül a StarOffice továbbfejlesztett, OpenOffice irodai programcsomag magyar nyelvű változata. A fordítási munkálatok kiterjednek a menü, a help, a helyesírás-ellenőrzés funkcióira, továbbá külön csapat dolgozik a MS Office fájlok minél tökéletesebb konvertálhatóságán. Az OpenOffice programcsomag magyar nyelvű változata is ingyenesen lesz elérhető tetszőleges számú felhasználó számára.