Segítene olcsóbban vásárolni a Microsoft Edge

microsoft edge
Képes kuponkódokat ajánlgatni a legújabb Microsoft Edge
Vágólapra másolva!
Képes kijelezni egyes webhelyeken az elérhető kuponkódokat.
Vágólapra másolva!

Igazi böngészőzápor volt a múlt héten, a legújabb Chrome, Firefox és Opera után a Microsoft Edge 87 is megjelent. A gyorsan egyre népszerűbbé váló böngésző nagy újítása, hogy olcsóbbá tenné az online vásárlást, ennek érdekében képes kijelezni egyes webhelyeken az éppen elérhető kuponkódokat.

Képes kuponkódokat ajánlgatni a legújabb Microsoft Edge Forrás: Microsoft

A tesztelésünk alapján úgy tűnt, hogy nem túlságosan kifinomult a funkció, például a magyar felhasználók számára nyilvánvalóan nem elérhető kuponkódokat ajánlgatott egyes nemzetközi elektronikai gyártók webhelyein, a közismert hazai online piactereken viszont egyetlen kódot sem dobott fel. Ennek fényében a hazai internetezők számára jelenleg nem túlságosan releváns a kuponfunkció, remélhetően a belátható jövőben hasznosabbá válik majd.

Az ügyhöz kapcsolódó érdekesség, hogy az Edge online vásárlást segítő repertoárja nemsokára árösszehasonlító eszközzel bővül majd. A magyar felhasználókat óva intenénk attól, hogy túl nagy reményeket fűzzenek hozzá, a kezdeti időkben nagy valószínűséggel ez sem lesz hasznosabb a mostani kuponozásnál.

A Microsoft Edge 87 további fejlesztései, hogy billentyűzettel is kezelhetővé vált a PDF-es szövegkiemelője, új funkciókkal bővült a nyomtatási beállítófelülete, továbbá az ügyfeleknek valamiért internetelérést biztosítani kívánó kereskedések és szolgáltatók már kioszkmódban is használhatják.

A böngésző már telepített példányai maguktól frissülnek a legújabb változatra, míg a telepítőkészlete innen tölthető le Windows 7/8.1/10, továbbá macOS platformokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!