Tényleg készülhet a Google Pixel 5 Pro

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetek szivárgásai állítólag hamisak, de a Google Pixel 5 Pro igenis készül.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben több fotó is felbukkant egy állítólagos Google Pixel 5 Pro csúcsmobilról, azonban gyakorlatilag minden szakértő jelezte, hogy a képek hamisak. Ennek ellenére úgy fest, hogy mégis készül a Pixel 5 Pro.

A DSCC ügyvezetője, Ross Young iparági forrásaitól úgy tudja, hogy egy ideje már folynak a Pixel 5 Pro fejlesztései. Max Weinbach szerint a készülék nem létezik, de Young szerint a panelgyártók bizonyítják, hogy mégis.

Forrás: dxomark

Young ugyanakkor rögtön hozzátette, hogy a Google most épp leállította a Pixel 5 Pro fejlesztését. Azt tehát senki sem tudja, hogy a munkálatok milyen fázisban vannak, mit tervez a Google. Az sem kizárt, hogy eddig Snapdragon 865-re építették ezt a modellt, most viszont Snapdragon 888-ra frissítenék.

Aki Google-csúcsmobilt szeretne, annak a tesztek szerint kiváló ajánlat a Pixel 5. A Snapdragon 765G ellenére remek teljesítményt nyújt, a kijelzője és a kamerái fantasztikusak, az üzemideje az egyik legjobb a teljes mobilpiacon. Az egyetlen gond talán az vele, hogy hazánkból nagyon nehéz szerezni. Reméljük jövőre több piacon is jelen lesz hivatalosan a Google a Pixelekkel.