Újabb érdekességek derültek ki a OnePlus következő mobiljáról

Vágólapra másolva!
A gyártó maga erősítette meg, hogy 120 Hz-es kijelzőt és 65 wattos gyorstöltést kap a OnePlus 8T.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napok szivárgásai és hivatalos információi alapján már körvonalazódott, hogy a OnePlus 8T érkezik csupán, vagyis Pro modellt ezúttal nem hoz a népszerű kínai gyártó. A vételár és a specifikációk többsége már ismert, a napokban azonban egyre több dolgot hivatalosan is megerősített a OnePlus ügyvezetője, Pete Lau.

Forrás: oneplus

Egy interjúban elárulta például, hogy a OnePlus 8T 120 Hz-es képfrissítésű képernyőt kap, ami 6,55 hüvelykes lesz. Vagyis a készülék nagyjából akkora lesz, mint a OnePlus 8. A mérnökök sokat dolgoztak a simább kezelőfelületen, a színhűségen és a maximum fényerőn, a DisplayMate A+ minősítést adott a képernyőnek, amire 2,5D-s üveg kerül. Ez lapos kijelzőre utal, és több mint 1000 nites fényerőre lehet számítani.

A OnePlus 8T a képernyő fényerejét még több lépésben tudja majd állítani, illetve kiderült, hogy 599 euróért 8/128 GB-os modell jár majd. A Snapdragon 865 chip mellett 4500 mAh-s akku jellemzi a mobilt, ami 65 wattos gyorstöltést támogat majd. A további részletekre október 14-én derül fény.