Megkezdődött a GTA-trilógia javítgatása

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta 3 vice city san andreas
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
Számítógépen pedig újból kaphatóak lesznek a játékok eredeti verziói.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött az érdemi tűzoltás a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition háza táján. A Rockstar Games elnézést kért a játékosoktól a minden platformon meghökkentő hibákkal teletömve megjelent remasterek miatt, állítása szerint a termékek minősége nem éri el az általa minimumnak tartott, és persze a rajongók által megkövetelt szintet.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

A remasterelt trilógia problémáit utólagos javításokkal kívánja orvosolni, az elsőként PlayStation 4/5 és Xbox One/Series platformokra megjelenő 1.02-es patch mindegyik játékban rengeteg gyakran tapasztalt bugot és tervezési hibát szüntet meg. Egyelőre nem világos, hogy PC és Switch platformokra mikor érkezik meg a frissítés, de valamikor a napokban lehet számítani rá.

További fordulat, hogy Rockstar Games a saját indítószoftverében újból elérhetővé teszi a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, továbbá a Grand Theft Auto: San Andreas eredeti számítógépes kiadásait, a Definitive Editiont 2022. június 30-ig megvásárlók megkapják azokat ajándékba. A megszokott digitális játékboltokba viszont nem térnek vissza a régi játékok, a remastereikhez hasonlóan csak a Rockstar Games Launcherben lesznek megvásárolhatóak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!