Jöhet az Y-alakú fogkefe második generációja

y-brush fogkefe
Y-Brush
Vágólapra másolva!
Többféle programot és gyorsabb tisztítást hozna.
Vágólapra másolva!

Többek közt fogápolási termékekből sincs hiány a CES-en, a Y-Brush startup bemutatta az Y-alakú fogkeféjének második generációs változatát. A klasszikus manuális vagy elektromos fogkeféktől eltérően a Y-Brush egy kicsit a fogvédőkhöz hasonlít, a szájba való behelyezését követően csak óvatos mozgatni kell előre-hátra és oldalirányban, az elektromos fogkefék esetében megszokott vibrációval a sörtéi nagy hatékonysággal letisztítják a fogak teljes felületét.

Y-Brush Forrás: Y-Brush

A második generációs változat ennek a koncepciónak a továbbfejlesztése. Elsőként is a sörték immáron a tisztítórészének mindkét oldalán megtalálhatóak, így nem kell félúton kivenni a szájból és fejtetőre állítani az eszközt, egy füst alatt mindkét állkapocs fogainak tisztítására képes. A másik fejlesztés, hogy egyfajta vibráció helyett hatféle fogtisztító program közül lehet válogatni, a szimpla fogmosás mellett például fogínyápoló, fehérítő és polírozómódot is kínál.

Az új Y-Brush egyelőre csak koncepciófázisban jár, így nem világos, hogy mikorra valósulhat meg, továbbá megvalósulás esetén mennyibe kerülhet. Némi kontextusként a jelenleg kapható első modell kezdőkészlete 125 euróért vásárolható meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!