Itthon is elérhetővé vált a Twitter Blue

Elon Musk And Twitter Photo Illustrations elon musk emblem feed social media tech Twitter profile phone screen illustration photo Krakow Poland September NurPhoto Horizontal COMPANY ECONOMY FINANCE ICON ILLUSTRATION LOGO PROFILE BOARD TECHNOLOGY TWITTER
Elon Musk's Twitter profile displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 15, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Elég sokat kér Elon Musk cége a név melletti kék pipát adó előfizetésért.
Vágólapra másolva!

A héten húsznál is több országban vált elérhető a Twitter közösségi szolgáltatás havidíjas Blue ellőfizetési csomagja, Magyarországon az érdeklődőknek havi számlázással 2850 forintot, míg éves számlázással 30 000 forintot kell kifizetniük érte, az utóbbi havi 2500 forintra jön ki.

Már itthon is elérhető a Twitter Blue, már csak az a nagy kérdés, hogy ki és miért volna hajlandó fizetni érte Forrás: Origo

Ezért cserébe a felhasználók többek közt megkapják az illusztris kék pipát a profiloldalukon, szerkeszthetik a tweetjeiket, feltölthetik Full HD felbontásban a videóikat, továbbá navigációval, tartalomfelfedezéssel, könyvjelzőzéssel kapcsolatos extra lehetőségek ütik a markukat. A jövőben az előfizetés megfelezi majd a látott reklámok mennyiségét is, de nem világos, hogy ez az extra mikor válik ténylegesen elérhetővé.

Ugyan a Facebookkal rivális Twittert hazánkban is minden internetező ismeri a cikkekbe ágyazott bejegyzéseken keresztül, azonban a döntő többséget látszólag a mai napig tökéletesen hidegen hagyja, teljesen rétegterméknek mondható. Ennek megfelelően valószínűtlen, hogy a pont a magyar előfizetők havidíjra költött pénze húzná ki a csávából a világszerte hanyatló népszerűségű szolgáltatást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!