Újabb mobilokon használható a Samsung képjavítója

samsung galaxy z flip4 okostelefon szelfi kettéhajtható mobil
Samsung Galaxy Z Flip 4
Vágólapra másolva!
Hamarosan a megfizethető Galaxy A-szériára is megérkezik az Enhance-X.
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy S22 és Galaxy S23 mobilcsaládok egyik értéknövelő szoftveres extráját eddig a Galaxy Enhance-X alkalmazás jelentette. A gyártó szerint mesterséges intelligenciát használó szoftvere egy koppintással képes feljavítani a készülékeken lévő fotókat, például eltávolítja az elmosódást, a zajt, a kéretlen árnyékokat, továbbá élesíti, világosítja, élénkebbé varázsolja a felvételeket.

A teljes automata képjavítás mellett manuális mód is rendelkezésre áll a Galaxy Enhance-X appban Forrás: Samsung

A napokban nagy csendben a Samsung végre az elmúlt években kiadott többi prémium mobiljára is elérhetővé tette az alkalmazást, így már az S21, Note 21, Z Fold4, Z Flip4, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip 5G, továbbá Z Flip LTE készülékek tulajdonosai is telepíthetik a Galaxy Store-ból, már amennyiben frissítették a mobiljukat az Android 13 + One UI 5.1 kombinációjú rendszerszoftverre.

A Samsung tájékoztatása szerint a jövőben egyes Galaxy A és Galaxy M szériás okostelefonjain, továbbá Galaxy Tab táblagépein is elérhető lesz a képjavító alkalmazás. A kompatibilis modellek listájával egyelőre adós maradt a cég, így legfeljebb az említett szoftveres követelmények adhatnak támpontot arra, hogy melyik megfizethetőbb készülékein lehet számítani a megjelenésére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!