Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Véget ért a Nagy Diéta

Vágólapra másolva!
Alacsony nézettsége miatt levették a műsorról a Nagy Diéta című show műsort Németországban. A műsorban 6 nőnek és 6 férfinak kellett a televízió nyilvánossága előtt fogyókúrázni. A Big Brother tovább fejlesztett változatának résztvevői mindössze 1200 kalóriát ehettek egy nap, a győztes pedig az általa leadott kilókkal megegyező mennyiségű aranyat vihetett haza.
Vágólapra másolva!

Az RTL2-ön sugárzott show kezdetben 1,27 millió nézőt szegezett a tévéképernyők elé. A nézőszám azonban elég gyorsan 660 ezerre csökkent, ráadásul az eredeti műsorvezető is két hét után otthagyta a programot - írja a BBC.

A hat nőből és hat férfiból álló csoport május óta 42 kamera társaságában élte mindennapjait. A csökkenő népszerűség miatt azonban a versenyzőknek 6 héttel korábban kellett befejezniük a műsort. A két győztest július 29-én hirdetik ki, akik a súlyveszteségükkel megegyező mennyiségű aranyat nyernek.

A műsort többször támadta a Német Táplálkozástudományi Intézet. Az intézet szakemberei felelőtlenségnek tartották, hogy a készítők a versenyzők egészségét tették kockára, azzal, hogy túl gyorsan, túl sok súly leadására ösztönözték őket.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről