Sváby elégedett Konta Barbarával

Vágólapra másolva!
Konta Barbara és Halász Gábor beváltották a hozzájuk fűzött reményeket; lazán és magabiztosan vezetik műsorukat - véli Sváby András, a Lazac producere.
Vágólapra másolva!

"Jó a kezdet, remélhetőleg még jobb lesz a folytatás" - nyilatkozta Sváby a Lazacról. "A nézettség is arra utal, hogy helyes választás volt." Barbi és Gábor ennek ellenére egyelőre csak hetente egyszer vagy kétszer vezetheti a műsort - helyet kell adniuk az új arcoknak is.

Konta Barbara a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/sorozatok/Baratok_kozt/Konta_Barbara/

Mint a páros elmondta, az első adás nagyon nehéz volt, nehezebb, mint amire számítottak. "A próbafelvételek csupán húszpercesek voltak" - meséli Barbi. "Húsz perc odafigyelés nem olyan nehéz, ám az élő műsor két és fél órás, ezalatt egy percre sem kalandozhat el a gondolat." S, hogy tetszik-e az új szerepkör a Barátok közt után? Konta Barbi a kérdésre azonnal rávágta: "Nagyon is tetszik a műsorvezetés, hisz sok kreativitást igényel."