Tanyasi show gazdagokkal

Vágólapra másolva!
Újabb realityműsorra készül az MTV The Real World című show-ját készítő stáb. Ezúttal az amerikai felső tízezer két fiatal hírességét nyerték meg terveiknek. A show készítői elhatárolják magukat a vidékiekre károsnak tartott alkotásoktól.
Vágólapra másolva!

A kalandra, valamint további népszerűségre vágyó Paris Hilton és barátnője, Nicole Ritchie nagy fába vágja a fejszéjét tavasszal. A szállodatulajdonos családból származó Paris és egykori iskolatársa, aki Lionel Ritchie popénekes lánya, egy vidéki farmra költöznek, ahol kipróbálhatják, milyen, ha valaki életében először kiszakad a luxuskörülmények közül. A The Simple Life (Egyszerű élet) című sorozat, amelyet a tervek szerint a Fox sugároz, öt hétig követi a két lány tanyasi viaskodását, amelyről hat, egyenként félórás rész tudósít majd.

"Az epizódok rögzítik a soha nem tapasztalt élethelyzettel való ismerkedésüket és alkalmazkodásuk nehézségeit. Sorsuk attól függ, milyen családhoz, illetve milyen falusi közösségbe kerülnek" - előlegezte meg az izgalmakat a műsor egyik producere, Jonathan Murray, aki Mary-Ellis Bunimmal közösen vállalta a beszámoló elkészítését. A két producer korábban nagy sikerű darabokat alkotott már a valóságműfajban, így az ő nevükhöz fűződik az MTV zenecsatorna The Real World című alapműve is. A Fox ezért azt reméli, a két szakember újabb kukkolásának eredménye meggyőző lesz a nézők számára.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

"Nem sokkolni szeretnénk, a célunk nem az, hogy a nézőket megbotránkoztassuk. Egyszerűen csak vidám történeteket akarunk bemutatni" - nyugtatta meg a közönséget Gary Newman, a 20th Century Fox TV elnöke, aki ezzel feltehetően más csatornák hasonló témájú műsoraitól akarta megkülönböztetni produkciójukat. Korábban ugyanis heves tiltakozást váltott ki a CBS előkészítés alatt álló, Real-Life Beverly Hillbillies (kb.: Beverly hegylakók, Mucsáról a Rózsadombra) című projektje, ami az ellenzők szerint felforgathatja a show-ba bevont vidéki emberek életét. A műsor a CBS hatvanas években indult, hasonló című műsorának ötletén alapul, és a Fox valóságshow-jával ellentétben nem a sztárokat viszi egy farmra, hanem egy vidéki családot költöztet Beverly Hillsbe.