Joey túlélheti a Jóbarátokat

Vágólapra másolva!
Matt LeBlanc, a Jóbarátok című sorozat Joeyja tárgyalásokat folytat a produkciót gyártó NBC tévécsatornával és a Warner Brothersszel arról, hogy az általa alakított karakter egy új sorozatban folytassa életét, melyet kimondottan rá építenének. Mint ismeretes, a Jóbarátok többi szereplője alig várja, hogy befejeződjön a világ egyik legsikeresebb sitcomja.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Három "jóbarát": Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, és Matt LeBlanc évek óta a hollywoodi kiugrásra vár. Idővel rájöttek, hogy ebben épp közös sikerük akadályozza őket - amíg megy a tévében a Jóbarátok, addig a nézők a sorozatbeli szerepeikkel azonosítják őket, és nem szívesen látnák teljesen más köntösben. Ennek ellenére mindnyájan próbálkoztak játékfilmekkel, de csak kevés eredménnyel.

Ez volt az oka annak, hogy csak hosszú rábeszélés után vállalták el a 10. széria felvételeit, amiben nagy szerepet játszott a milliós gázsi garantálása is. A hat főszereplő közül egyedül Matt Leblanc volt maradéktalanul elégedett: ő nem szívesen válik meg Joey nevű karakterétől. Bár a Charlie angyalai mindkét részében bebizonyította, hogy ő is szívesen kísérletezik valami újjal, ugyanakkor nem lehetett rajtakapni azon, hogy gyökeresen mást nyújtott volna. Számára Joey épp testhezálló feladat.

A Jóbarátok honlapjaJennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, és Matt LeBlanc évek óta a hollywoodi kiugrásra vár. Idővel rájöttek, hogy ebben épp közös sikerük akadályozza őket - amíg megy a tévében a Jóbarátok, addig a nézők a sorozatbeli szerepeikkel azonosítják őket, és nem szívesen látnák teljesen más köntösben. Ennek ellenére mindnyájan próbálkoztak játékfilmekkel, de csak kevés eredménnyel.A Charlie angyalai - Teljes gázzal honlapjahttp://www.sonypictures.com/movies/charliesangelsfullthrottle/Jóbarátok linkek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/sorozatok/Jobaratok/

A Jóbarátok két kreatív producere, Scott Silveri és Shana Goldberg-Meehan kapva kapott az alkalmon, és felvetette annak lehetőségét, hogy Joey Tribbiani, a sorozat együgyű, de szeretetre méltó színésze tovább éljen a képernyőn. És ha ehhez a többiek már nem "asszisztálnak", akkor rendeljenek hozzá új karaktereket. Matt LeBlancnak egyelőre tetszik az ötlet, bár megállapodást még nem kötött senkivel.

A hírek szerint azonban könnyen előfordulhat, hogy az NBC -Warner Brothers és közte zajló tárgyalások hamarosan kedvező eredménnyel zárulnak. Végtére is senkinek sem jó, ha egy csúcsra futtatott karakter, akit a nézők már szívükbe zártak, egyszer csak eltűnik a süllyesztőben. Addig pedig, míg vissza nem tér, izgulhatnak azon, hogy Rachel őt választja-e, vagy Rosst.