Segítségre szoruló családok valóságshow-ja

Vágólapra másolva!
Megváltoztathatja életét - realitygyártó tévések szerint - az a gondokkal küszködő família, amely benevez a sikeres életre felkészítő új amerikai valóságshow-ba.
Vágólapra másolva!
Simpsonék

Új családalapítással ér fel a civil szereplők számára, ha beválasztják őket a balsorsú famíliák megsegítésével foglalkozó új valóságshow-ba - állítja a műsort készítő produkciós cég, amely jobb, élménygazdagabb és sikeresebb jövőt ígér a műsor résztvevőinek.

A Family Time (kb.: Családi percek) munkacímen futó programba olyan családokat keresnek, amelyek tagjai elégedetlenek életükkel, és külső segítségre vágynak. A Rocket Science Laboratories nevű vállalkozás - amely többek között a Joe Millionaire című párkeresőhow-t is készítette - szereplőtoborzó felhívásába azt írta, a rajzfilmszereplő Simpsonékhoz hasonló jelentkezőket várnak, akikből a tévében majd irigylésre méltó embereket faragnak.

"Olyan családokat keresünk, amelyeknek érdekes történeteik vannak, és megszolgálják bőkezű támogatásunkat, amit életük megváltoztatásához adunk" - mondta Ray Giuliani, a Rocket Science Laboratories vezető producere.

A vállalkozást a My Big Fat Obnoxious Fiance (Bazi ellenszenves vőlegény) című reality munkatársai, Jean-Michel Michenaud és Chris Cowan irányítják, akik lehetőleg mindenre kiterjedő, a pszichológiai segítségnyújtástól a lakás átalakításig terjedő beavatkozásokat terveznek a kiválasztott családok életében.

"Ez a sorozat alkalmat ad arra, hogy a résztvevők egy új és jobb életet kezdjenek, amihez mi szakemberek segítségét kínáljuk. ... A kiválasztott családokat támogató, szakmájuk legjobbjaihoz tartózó munkatársak egyengetik majd a sikeres jövőhöz vezető utat" - reklámozta Ray Giuliani az új valóságshow-t.