Győzike rávert a Bagi-Nacsa duóra

Vágólapra másolva!
Magas nézettséget ért el az RTL Klub új sorozatának első adása. A Győzike-show premierjét másfélszer annyian választották, mint a TV2 párhuzamosan futó kabaréját, a két műsor eredménye közötti különbség főleg a fiatalok körében volt nagy.
Vágólapra másolva!

Nagy arányú győzelmet aratott az RTL Klub februrár 7-én este új realitysorozata, a Győzike-show bemutatkozásával. A heti széria első részét 1 millió 820 ezren követték, míg a TV2 vele egy időben vetített műsorát, a Banánhéj-t csak 1 millió 307 ezren.

A Bagi-Nacsa páros főszereplésével készült kabaré a kereskedelmi szempontból fontosabb ötven év alatti nézők körében sem tudta felvenni a versenyt a hetek óta reklámozott Győzike-show premierjével. A reklámozók fő célcsoportja, a 18-49 év közötti nézők körében még nagyobb volt az RTL Klub és a TV2 eredménye közötti különbség. Gáspár Győző és családja életének felvillanásait a fiatalabbak közül 950 ezren, a TV2 parodistáit pedig 608 ezren választották.

Az MTV műsora a nézettségi verseny mindkét kategórijában, messze lemaradva, harmadik lett. Az Öleld át a világot című segélykoncert közvetítésére a teljes lakosságot tekintve 585 ezren, a fiatal, illetve középkorú felnőttek köréből fele annyian sem voltak kíváncsiak.