Váratlan személycsere az RTL Reggelijében

Vágólapra másolva!
Bakos Móni szeptember elején érkezett a csatornához, és most távozik. Utódját még ma meg is nevezi a csatorna.
Vágólapra másolva!

Rendszeresek a személycserék az RTL Klub Reggeli című műsoránál. Tavaly decemberben volt egy nagyobb váltás, akkor többen is távoztak, így eltűnt Kovács Kokó István, Ábel Anita és Barabás Éva a korai sávból. Olimpiai- és világbajnokunk mostanság a Sport Klubnál dolgozik, de vezetett még műsort az RTL-en Havazin címmel, a Szomszédok egykori Julcsija visszatért az anyacsatornához, és a Krém című zenés műsorban cseveg hazai énekesekkel, popzenészekkel. Barabás Éva maradt, ő a Fókusz-t kapta meg.

A Reggeli ezután állandó változásban volt, legalább tíz-tizenöt ember volt hosszabb-rövidebb ideig műsorvezető - nagyobb volt a mozgás a stúdióban, mint egy plázában, karácsony előtt. Próbálkozott a csatorna Istenes Lászlóval, Valkó Eszterrel, a Való Világ-os Leóval, Vágó Pirossal, Péter Petrával. Augusztus végén újabb műsorvezetők kerültek lapátra (a nagyszabású tisztogatás során Istenes Lászlónak, Balázsy Pannának, Péter Petrának, Szily Nórának, Lang Györgyinek és Falusi Mariannak megköszönte a tévécsatorna addigi munkáját), akkor az RTL-nél úgy látták, hogy a Reggeli korábban kivívott egy komoly rangot, elismerést, és az utóbbi hónapokban kissé megkopott a fénye, ezért kellett mindenképp lépni. "Nem mondom, hogy a nézettség másodlagos, de most a legfontosabb, hogy visszanyerjük a régi színvonalat. Idővel persze fontos, hányan követik a - reményeink szerint - könnyű, néha mégis mély, informatív és szórakoztató műsort" - mondta akkor Gregorich András főszerkesztő.

Forrás: RTLKLUB

Móni jött, ment

Információink szerint ezúttal az amúgy jó kritikákat kapott Bakos Móni távozik - úgy, hogy jövő héten már nem is lesz többet. Ő nyáron még az [origo] csapatát erősítette, majd Stohl Andrással alkotott párost, hetente váltva a Dombóvári Vanda - Csonka Andás duót. "Egyéb elfoglaltságai miatt távozik Bakos Móni a Reggeli műsorából" - hangzott a szűkszavú, hivatalos magyarázat a főszerkesztő részéről. Hogy ki érkezik a helyére, még ma megírjuk -, de aligha kerül elő új szereplő, inkább az RTL-nél már látott médiaszemélyiségek közül fognak szelektálni. Erős tippünk már van.