A nagy riválishoz igazolt a megasztár

Vágólapra másolva!
Nem az RTL Klub szerződteti, de a csatornán futó Esti Showder új énekesnője lesz az a Tóth Vera, akit a TV2 fedezett fel három éve.
Vágólapra másolva!

Az anyai örömök elé néző énekesnő, Luanda Bird távozik az Esti Showder-ből - a legutóbbi műsorban a furfangosan alulról dolgozó kamráknak köszönhetően 1,9 millió néző láthatta, hogy csak hetek lehetnek hátra a szülésig. Az a Tóth Vera érkezik helyére, akit a TV2 fedezett fel, aki a nézői szavazatok alapján legyűrte Oláh Ibolyát és megnyerte az első Megasztár-t. Egy-egy jellegzetes arc átigazolása mindig pikáns - és ne feledjük, a Jóban-rosszban a TV2 egyik zászlóshajója és büszkesége, ennek betétdalát pedig szintén Vera énekelte fel. Ennél persze lényegesen durvább lenne, ha Erős Antónia ropná a Megatánc-ban vagy Várkonyi Andrea szambázna a Szombat esti láz-ban.

Tóth Verának lejárt a szerződése a TV2-vel, azaz jogilag bármelyik csatornán felléphet és énekelhet. "Felhívtak telefonon, és elmondták, hogy Luanda nemsokára szülni megy. Megkérdezték, hogy nem lennék-e én az új énekesnője a Fábry-show-nak. Majd kiugrottam a bőrömből, hiszen ez óriási megtiszteltetés. Tudom, hogy nem egy főszerepről van szó, hanem háttérmunkáról, de az is a szórakoztatás része, hogy a közönség ne unatkozzon a szünetekben. Hálás vagyok a TV2-nek és a Megasztár-nak, nekik köszönhetem a karrieremet, de tovább kell lépni. Ha erre az RTL-nél van lehetőségem, akkor ott kell élnem ezzel" - nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Kovács Kristóf producer szerint a következő show-t már azzal a Verával veszik fel, aki jó egy hónapja már megfordult a stúdióban, Fábry vendégeként. Mi a TV2 véleményére is kíváncsiak voltunk: nem érzik-e árulásnak, hálátlanságnak a lépést? "Sok szerencsét kívánunk Verának" - válaszolta némiképp szűkszavúan Lóránt Gergely, a csatorna PR- és marketingigazgatója.