A harmadik Lost-sztár a börtönben

Vágólapra másolva!
Most a sikersorozatban Mr. Ekót játszó, Adewale Akinnuoye-Agbajét fülelték le a rendőrők - ő már a harmadik a csapatból.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a Lost sztárjait nemigen érdekli jogosítványuk megtartása: a színészek közül két hölgyet, Cynthia Watrost (a sorozatban Libby) és Michelle Rodriguezt (Ana-Lucia Cortez) is letartóztattak már ittas vezetésért -, most egy úriember, a nigériai származású, Adewale Akinnuoye-Agbaje került sorra.

A színészt a Hawaiin található Waikikiben kapta el egy igazoltató rendőrtiszt. Mr. Eko megszemélyesítője ugyan teljesen tiszta volt - ittas vezetésről tehát szó sem lehetett -, jogosítványa viszont nem volt. Helyzetét azzal súlyosbította, hogy nem engedelmeskedett a rendőr utasításainak, így az kénytelen volt letartóztatni. A színész mintegy hat órán át ült börtönben, amíg valaki letette érte az ötszáz dolláros óvadékot.

A hawaii Star-Bulletin mérlege szerint Akinnuoye-Agbajén és az említett színésznőkön kívül, összesen hat Lost-szereplőt büntettek már meg közlekedési kihágásért (legtöbbször gyorshajtásért), a különbség csak az, hogy őket nem tartóztatták le. Valószínűleg Mr. Eko is jobban járt volna, ha kifizeti a helyszíni bírságot - ehelyett most mehet a bíróságra. Már ki is tűzték a tárgyalás időpontját: a színészt szeptember 26-ra idézték be.