Mától megújul a Cool tévé

Vágólapra másolva!
A csatornán számos új műsor indul, többek között a Srácok, amely a főképp tinédzserekre vadászó Cool szerint "minden eddiginél pörgősebb és vagányabb" lesz.
Vágólapra másolva!

A délutáni műsort, a Srácok-at élőben vezeti Müller Attila, Kinter Oszkár és a komoly betegség után visszatérő Leo. A kissé meglepő Délutáni őrjöngés alcímet viselő műsor három és öt között fut, a leckeírással már végzett szakközépiskolás lányok örömére. Az interaktív, élő műsor előtt az RTL-en látott Balázs - a szembesítőshow forog, persze régi részekkel, mivel a műsorvezetőt mostanában inkább A széf és a Kész átverés foglalja le (illetve nem lepődnénk meg azon, ha pár héten belül újra lenne Pókerarc).

A Cool tévé új, éjszakai műsorában pedig - nem túl váratlanul - az erotika dominál. A Cool Night-ban Horváth Éva, Valkó Eszter és Orosz Barbara várja a nézőket, a csatorna közlése szerint "fülledt hangulatú, pikáns témákkal és vadító vendégekkel."

A Cool az új műsorok mellett több, már látott realityvel és sorozattal is próbálkozik, így ezen a csatornán fut az egykor az RTL Klubon vetített Survivor, a Medicopter 117 vagy a Viasaton és az RTL-en is látott CSI: Miami helyszínelők is.