Vágólapra másolva!
A jövőben leszbikus szállal gazdagodik a Grace klinika története: két doktornő egymásnak esik.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika ötletgazdája, Shonda Rhimes egy sajtótájékoztatón a következő évad történéseiről beszélt, melyek között szerepel egy lehetséges romantikus kapcsolat két doktornő, Callie Torres (Sara Ramirez) és Erica Hahn (Brooke Smith) között.

"Nagyon érdekes, csodálatos és vicces módja lesz annak, ahogyan felvázoljuk Callie és Erica történetét. Rettentő izgatott vagyok emiatt, mert szerintem ez messze áll a megszokott cselekményvezetéstől" - mondta a kórházi sorozat író-producere.

A történet fonása közben Rhimes a legnagyobb amerikai meleg szervezettel, a GLAAD-dal is konzultált, hogy miként lehetne minél érdekesebben bemutatni a sztorit. Két nyíltan leszbikus forgatókönyvíróval, Nikki Weisszel és Trish Doolannal beszélgetett el, minek során érdekes tapasztalatokat szerzett.

"Imádtam, ahogy leültünk és arról csevegtünk, hogy milyen érzés, ha egy nő csak felnőtt korában jön rá, hogy leszbikus" - idézte fel a beszélgetést Rhimes. "Találtunk néhány igazán nagyszerű, humoros vagy éppen komoly érzelmi momentumot, amellyel érdekessé tehető a két doktornő története" - tette hozzá.