Antisztár lenne a Bár 2.0 balhés Ivánja

Vágólapra másolva!
Iván jött, beszólt százszor, és dühödten távozott - nem éppen szokványos módon. Az ellentmondásos reality-figura a Bár 2.0 honlapját látogató netezők több mint ötvennégy százalékának hiányzik, de vajon hogyan érez ő a műsorral kapcsolatban?
Vágólapra másolva!

A kivonulásod eléggé emlékezetes volt. Megbántad, hogy nem éppen a nagykönyvben megírtak szerint távoztál?
-
Nem bántam meg, hogy kimentem. Egyedül a szerkesztőket sajnálom, hogy kicsit cserbenhagytam őket, nagyon jó haverságba kerültem ugyanis velük ez alatt az időszak alatt. Amikor bejelentették, hogy egyszerre három játékosnak kell bár-harcra mennie, egy-két órán belül levágtam, hogy gond van a nézettséggel, azt akarják, hogy minél előbb vége legyen a műsornak. Ilyenkor azért mégis, magyarázzák már el, hogy mi történt, ez a minimum, egy ilyen csavart beletenni a játékba, ez tényleg durva... Szóval nem bántam meg, hogy kijöttem, ha visszaforgatnánk az időt és hasonló dolgot közölnének velünk három hét után, biztos, hogy megint úgy döntenék, hogy elhagyom a játékot. Legfeljebb másképp, nem ilyen... hmm, meggondolatlan módon.

Gondolod, ha az első hármas bár-harcig bent maradsz, más eredmény született volna?
- Bízom benne, hogy én mentem volna vissza.

Forrás: [origo]

Azt biztos láttad, hogy a műsor honlapján szavazás volt arról, ki hiányzik a legjobban a műsorból a kiesettek közül.
- Igen, követem az eseményeket, nézem ezt a nagyon későre tett napi összefoglalót is, és persze figyelem a netet. Láttam, hogy több mint ötven százalékkal én nyertem meg ezt a szavazást, és ez persze nagyon jó érzés volt. Furcsa módon az első néhány körben csupa olyan karakteres emberek estek ki, akik szerintem előre vitték a műsor cselekményét. Szóval azért csak szükség volt a játékban egy olyan karakterre is, amilyen én vagyok...

Az oké, hogy téged sokan hiányolnak, de te hogy érezted magad odabent? Többször hangsúlyoztad, hogy a többiek nem futógépen tanultak járni, te viszont igen.
- Élveztem ezt a három hetet, nagyon komoly emberismeretre tettem szert.

A teljes interjú itt olvasható!