Friderikusz: Nem megyek a Mokkába

Vágólapra másolva!
Még mindig nincs meg, ki lesz a negyedik műsorvezető januártól a Mokká-ban, de a bulvárlapok Friderikuszt képzeletben már kétszer is beültették a stúdióba. A Tv2 ködösít, Friderikusz Sándor pedig cáfol.
Vágólapra másolva!

Az [origo] információi szerint nincs még meg a Mokka negyedik műsorvezetője: januártól kell valaki Liptai Claudia, Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert mellé, hogy a párosok hetente válthassák egymást. Lapunk úgy tudja, hogy igen csekély a valószínűsége annak, hogy Friderikusz Sándor ül be reggeli műsort vezetni - a Bors viszont újfent előhúzta a témát, állítván, hogy hónapok óta tárgyalnak a felek, és mára sikerült is megegyezni.

Lapunknak a Tv2 sajtóosztálya kitérő válaszokat adott, Magyar Rita szóvivő szerint Pachmann Péter, Vujity Tvrtko, és Till Attila is esélyes. Megjegyezte, hogy Friderikusz Sándor jó viszonyt ápol a csatornával, de a Mokka műsorvezetőivel kapcsolatos végső döntés a jövő hétre várható. Friderikusz Sándort elértük, kacsának minősítette a Bors hírét.

Pachmann Péter a Tények-ben látható, Vujity Tvrtko épp múlt héten tűnt fel a Napló-ban, Till Attila viszont épp szabad, újabb vetélkedő csak tavaszra várható. Utóbbival gond lehet, hogy 2010 választási év lesz, mikor rengeteg politikus várható a műsorba, miközben a tévézők Till Attila mókázós, harsány énjét ismerik a Megasztár-ból, az Okosabb vagy, mint egy 5.-es?-ből, a Mr. és Mrs.-ből vagy a Sztárral szemben-ből.

Van közös múlt

Friderikuszt korábban október közepén hozták szóba a Tv2-vel, akkor nem a Bors, hanem a Blikk vette elő. Akkor az [origo] megkeresésére sem a Tv2, sem Friderikusz Sándor nem kívánta kommentálni a lap értesülését, de azt nem tagadták a felek, hogy telefonos beszélgetés során szóba került egy ilyen forgatókönyv.

A Tv2-nél legutóbb a Megasztár 4-ben volt látható, zsűritagként, de más tervei is voltak a csatornának. "Korábban velem eredetileg akarták vezettetni az Igazság árá-t, de akkor már láttam az angol verziót. A harmadik percben már tudtam, hogy nem az enyém a műsor. Nem azért, mert lebecsülöm, ugyanis ezen én már túl vagyok, évekkel korábban hoztam már kínos helyzetbe embereket én is. Szó volt egy riportműsorról, de most úgy látom, hogy ideje a pihenésnek" - nyilatkozta lapunknak korábban.