Új arcot mutat a Cartoon Network és a TCM

Vágólapra másolva!
A Turner Broadcasting System két Magyarországon fogható csatornája, a Cartoon Network és a TCM új arculattal indítja a 2009-es évet.
Vágólapra másolva!

A Cartoon Network új arculati elemekkel jelentkezik 2009 februárjától - a vezetők szerint ettől a "logó játékosabbá és népszerű karakterei interaktívabbá válnak". A gyermek- és filmcsatorna márkafrissítésének célja olyan grafikus megjelenítés létrehozása, amely fenntartja mindkét csatorna közönségének érdeklődését és figyelmét.

Idén kilenc új programot tűz műsorára a Cartoon Network, amelyekkel erősítené pozícióját a gyerekcsatornák piacán. A Star Wars: A klónok háborúja február közepétől látható a csatornán, erre a pénteki sorozatra alighanem felnőttek is odakapcsolnak majd. A februárban 27 résszel jelentkező japán sorozat, a Bakugan több országban sikeres, a 2008-ban vetített BEN 10 folytatása, a BEN 10 Alien Force áprilisban kerül a képernyőre.

A klasszikusokat sugárzó TCM bővíti kínálatát idén, az 1980-as és 1990-es évek filmjei közül több mint 150-et mutatnak be a csatornán.