Peren kívül megegyezett Hajdú Péter a Bagi-Nacsa párossal

Vágólapra másolva!
Bagi Ivának és Nacsa Olivérnek fizetnie kell a szerződésszegés miatt, de az 52 millió forintnak csak egy részét kell átutalniuk.
Vágólapra másolva!

Nacsa Olivér és Bagi Iván még 2006-ban szerződtek Hajdú cégével, de az együttműködés igen rövidre sikerült, hiszen csak egy szilveszteri adásra futotta - utána a páros már nem kívánt az ATV-n szerepelni (ezt sms-ben tudatta a producerrel), noha érvényes szerződése volt. Miután Hajdú beperelte őket, 2009 augusztusában jogalap tekintetében született első fokú döntés, azaz a bíróság úgy találta, hogy a saját néven szerződő humoristák valóban szerződést szegtek. Többet erről itt olvashat.

Mikor pár hete Bagi és Nacsa felléptek Hajdú Péter vasárnap esti műsorában, várható volt, hogy peren kívüli megegyezés születik. Végül a keresetben szereplő 52 millió forint helyett tízmilliónál kisebb összegből megúszta a humorista páros az ügyet, ráadásul részletekben is fizethetnek - írja a Bors. "Soha nem akartam anyagilag tönkretenni Ivánt és Olivért. Számomra az volt a fontos, hogy belássák, nekem van igazam. Úgy tűnik, végre pont kerül az ügy végére, megegyezünk. Ám a megállapodásunk üzleti titok" - nyilatkozta Hajdú a lapnak.