Megerőszakoltak egy lányt a brazil Big Brotherben

brazil Big Brother nemi erőszak, Daniel Echaniz erőszakot követett el a huszonhárom éves diáklányon, Monique Aminon
Vágólapra másolva!
A brazil Big Brother egyik résztvevője egy buli után mászott rá lakótársnőjére, az internetes adás nézői élőben követhették az eseményeket.
Vágólapra másolva!

Brazíliában már a tizenkettedik szériája megy az itthon megbukott Big Brother-nek, a műsort naponta átlag nyolcmillió néző követi - így valószínű, hogy annak az élő internetes adásnak is sok szemtanúja volt, amelyben a harmincegy éves Daniel Echaniz erőszakot követett el a huszonhárom éves diáklányon, Monique Aminon.

Rede Globo / Big Brother

A modellként dolgozó férfi egy vad buli után mászott be az ágyba a lány mellé, aki előzőleg öntudatlanra itta magát, és a felvétel szerint azalatt is végig eszméletlen volt, hogy Echaniz közösült vele. A műsor készítői másnap a riportszobába kérették a nőt, aki tényleg nem emlékezett semmire a történtekből.

Ezután már a rendőrség is bekapcsolódott az ügybe, és közölte a producerekkel, hogy vagy azonnal beszüntetik az adást, vagy kiteszik Echanizt a játékból - ők természetesen az utóbbi mellett döntöttek. Ha a férfit bűnösnek találják a nemi erőszak vádjában, a kizárás mellett még hattól tíz évig terjedő börtönre is számíthat.