Újabb főszereplőt írnak ki a Barátok köztből

barátok közt, r. kárpáti péter
Vágólapra másolva!
Németh Kristóf után az indulás óta stábtag R. Kárpáti Péter is távozik az RTL Klub szappanoperájából.
Vágólapra másolva!

"A régi karakterek bizonyos fokú folyamatosságot adnak a sorozatnak, de kell a vérfrissítés és az újítás. Egyszerűen András karakterébe tizennégy év után már nehéz újat csempészni, ezért a jövő évben kiírjuk a sorozatból, így még a nézők hónapokig láthatják, de hogy visszatér-e, azt csak a jó ég tudja. Ez persze azt is feltételezi, hogy nemsokára új szereplők érkeznek" - nyilatkozta a Blikknek Kalamár Tamás, a sorozat produere.

Forrás: baratok.hu



"Nagyon sajnáljuk, hogy egy színész elveszíti a társulatát. Egyetértek Péterrel, hogy aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell egy ilyen döntéssel. Ennek ellenére tizenöt év után sehol a világon nincsen annyi alapszereplő egy sorozatban, mint nálunk, tehát muszáj lépni. Mint bárki mást, így a színészeket sem kerülik el a változások, a nehézségek. Még akkor sem, ha vannak akik úgy gondolják, hogy burokban vannak" - tette hozzá.

"Abban bízom, hogy a jelenlegi munkáim, mint a Thália Tanoda tanári állása, a nem túl jelentős szinkronmunkák és a színházi megkeresések mellé meglesznek a lehetőségeim, még akkor is, ha a színházi társulati igazolások időszakának már vége" - mondta a lapnak a színész.

Olvasnivaló: R. Kárpáti Péter: Ha a Barátok közt jó, száz évig csináljuk