Új riválist kapnak a magyar tévék

Vágólapra másolva!
Az új magyar nyelvű Fox-csatorna a tervek szerint HD minőségben indul el, de hagyományos felbontásban is hozzájuthatnak majd a kábelhálózatok, illetve a műholdas operátorok.
Vágólapra másolva!

A Fox International Channels itthon a NatGeo, NatGeo HD, NetGeoWild (HD) és Baby TV csatornáival van jelen, viszont a szomszédos országok mindegyikében elérhető egy vagy több tévéje. Ausztriában a Fox, Ukrajnában, Szlovéniában, Szerbiában és Horvátországban a Fox Life, Szlovéniában, Szerbiában és Horvátországban pedig a Fox Crime csatornával próbálkozik - írta a SatTvRadio.hu. A csatorna megjelenésére itthon a nagy szolgáltatók közül a Telekom és a UPC hálózatain lehet számítani (ilyen sorrendben), a Diginél erre kevés az esély, véli a portál.

A Fox a Paramount Channel indulásával nagyjából azonos időben lép be a magyar piacra, 2014 elején, de nem szerencsés tavaszi indulás, mert a kábelhálózatok általában év elején változtatnak a csatornakínálaton.

A Fox rengeteg sorozatot gyárt, köztük olyanokat, mint a Dr. Csont, az Amerikai fater, a Family Guy, a Simpson család, a Following vagy a Gordon Ramsay-féle gasztroműsorok. Médiaberkekben azt is hallani, hogy ez a csatona vetíti majd itthon a kinn már órási sikerrel futó Walking Deadet.