A SuperTV2 visszahozza az Éden Hotelt

Éden Hotel installáció Media Platform
Vágólapra másolva!
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb realityje hamarosan visszatér, a Viasat3 után ezúttal a SuperTV2 tűzi képernyőre az Éden Hotel-t.
Vágólapra másolva!

A Media Platform konferencián jelentette be a TV2, hogy a SuperTV2-re hozza a Viasat3 egykori realityjét, az Éden Hotel-t. A régió műsorterjesztői és tartalomgyártói számára rendezett találkozón a TV2 munkatársai egy látványos installációval próbálták meggyőzni a kábelszolgáltatókat arról, hogy vegyék fel kínálatukba a saját gyártású műsorokkal erősítő SuperTV2-t:

Édent varázsoltak a Media Platformra Forrás: Facebook/TV2

A játékosok ezúttal Costa Ricán töltik majd az idejüket, ahol homokos tengerpart, pálmafák és luxushotel várja őket. A játék zárt, azaz nem a nézők szavatai döntik el, hogy kié lesz a végén a főnyeremény, a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai taktikáznak és szövetkeznek, ezzel befolyásolva, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Ebben a valóságshowban nem az dönt, hogy ki mennyire tudja megszerettetni magát a nézőkkel, folyamatosan gondolkodni és tervezni kell, a stratégiai elemek a meghatározók. Az Éden Hotel új szériáját a Paprika Latino gyártja a csatorna számára.

György Bence, a TV2 Csoport program- és hírigazgatója így nyilatkozott a formátumról: "Az Éden Hotel minden szempontból tökéletes választásnak bizonyult: nem egy átlagos reality, sokkal több annál. Egy igazi stratégiai játék, ahol nem elég, ha egy szereplő jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell." A Viasat3-on annak idején szépen ment a műsor, 8-10 százalékos közönségarányt hozott a csatornának.

Forrás: Éden Hotel