Mindenki nyugodjon le: idén lesz Reszkessetek betörők!

Reszkessetek betörők!
Vágólapra másolva!
2013-ban négyezren csatlakoztak a csalódottak csoportjához a Facebookon, mert elmaradt a Reszkessetek betörők, amely rendre karácsony környékén került eddig a képernyőre. Idén az RTL nem követi el a tavalyi hibát.
Vágólapra másolva!

Míg sokan évről-évre csak fejüket ingatva veszik tudomásul, hogy nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül, és morogva, keserű megjegyzéseket tesznek a fantázia és az újító merészség teljes hiányára, a gyakori ismétlésekre, mindig vannak, akik szeretik a ciklikusságot, a rendszert az életükben. Tavaly nem került a képernyőre a Reszkessetek betörők, erre viszont Facebook-csoport szerveződött, követelje jussát, a kis Kevint.

Reszkessetek betörők!

Az RTL Klub már tavaly jelezte, hogy ezt a hibát nem követi el többet, tehát a két balfácán betörőt 2014-ben előveszi. A SorozatWiki információi szerint 24-én este újra adásban lesz a Reszkessetek, betörők, sőt a tervek szerint 25-én este a Reszkessetek, betörők 2 is lemegy, hogy idén ebből ne legyen felháborodás.

Tavaly több internetes oldal is foglalkozott a film elszánt híveivel, és az internetes népművészet is rákapott a témára: