Kamerák előtt, utolsóként tudta meg David Bowie halálát volt felesége

Angie Bowie
Vágólapra másolva!
A Big Brother nem hagyta ki a ziccert, és leadta, amint a zenész halálhírét közlik a volt feleséggel.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, Angie Bowie még nem tudott volt férje haláláról akkor, amikor már a fél világ a zenészt gyászolta: a 66 éves volt modell épp a Celebrity Big Brother című műsorban időzött.

Angie Bowie a kamerák előtt tudta meg a hír, majd elmondta, hogy évek óta nem találkozott a zenésszel, ennek ellenére nagyon szomorú. „Azt érzem, hogy egy korszak lezárult a halálával" – magyarázta. A műsort nem hagyta ott, maradt a BB-házban.

Angie Bowie Forrás: afp

Itt megnézheti videón:

Ez hasonló műsor, mint amit a magyar nézők láthattak 2003 elején, VIP Brother néven a TV2-n: abban szerepelt Détár Enikő, Bochkor Gábor, Gáspár Győző, Sebeők János, Kiszel Tünde, Vujity Tvrtko, Karda Beáta, Bíró Ica, Boros Lajos, Komár László és Soma, Janza Kata, Harsányi Levente, Növényi Norbert, Zalatnay Sarolta, Ganxsta Zolee, Kapócs Zsóka és Kozso, többek között. A műsor hazai kiadásának egyik bűne különben, hogy rászabadította Győzikét a magyar tévézőkre, ugyanis a realityben ripacskodó énje jól érvényesült, felfigyelt rá ott az RTL, leigazolta, és ez vezetett a Győzike show-hoz, amely éveken át hömpölygött feltartóztathatatlanul.