Itt az első hivatalos fotó Anne Hathaway kisbabájáról!

Anne Hathaway
Vágólapra másolva!
A 34 éves színésznő és férje, Adam Shulman első gyermeke, egy Jonathan nevű kisfiú tavaly március 24-én született. Habár a sztár viszonylag rendszeresen használja az Instagramot, egész eddig csak paparazzofotó készült a kicsiről, most azonban végre Hathaway is kirakott egy képet.
Vágólapra másolva!

– írta a sztár a fénykép mellé, amin azt láthatjuk, hogy az egyéves kisfiú (teljes nevén Jonathan Rosebanks Shulman) egy bőrkanapéra támaszkodva egy azon elhelyezett laptopot bámul megbűvölten.

Sajnos a fotón a baba csak hátulról látható, de így is nagyon cuki, és valószínűleg ez minden, amit az egyébként igen diszkrét színésznőtől mostanában várhatunk.

Mivel a kép mellett a sztár a „fiainkért, lányainkért, a jövőért, családtámogatás" stb. hashtageket is elhelyezte, valószínűleg most sem a rajongók kíváncsiságát szerette volna kielégíteni, hanem inkább azt akarta, minél több emberhez jusson el beszédének üzenete.

Hathaway március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából mondott beszédet az ENSZ-ben. A szervezet jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedő színésznő

azért emelt szót, hogy az állam támogassa a családokat

(jelenleg ugyanis az Egyesült Államokban egy szülő nőnek mindössze 12 hét szülési szabadság jár, és a munkáltató azt sem fizeti), illetve hogy az anyasági támogatást terjesszék ki az édesapákra is.