Szerencsétlen posztja miatt támadják Jakupcsek Gabriellát

Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
Ő is pénzt csinál közösségi médiás jelenlétéből.
Vágólapra másolva!

Nem új jelenség a hazai celebritásoknál, hogy Facebook-, Twitter- vagy Instagram-oldalukat termékek reklámozására használják, egy-egy ilyen posztért százezreket is kaphat az adott tévés-rádiós személyiség – sőt, követők számától függően milliókat is. Jakupcsek Gabriellára eddig nem volt jellemző ez, de most egy olaszországi útját elég szerencsétlen, direkt reklámmal jelentette be, a fotón csak két üveg rozébor és két dobozka fogyasztótabletta látszik, de az tisztán, hogy a márka jól kivehető legyen.

Forrás: Instagram / Jakupcsek

Követői jobban örültek volna egy mosolygós repülőtéri képnek, vagy bárminek, mert többen bírálták a tévést: „Biztos nagyon trendi, az ára sem lehet olcsó. Jakupcsek Gabinak miért van szüksége súlykontroll (fogyókúrás) készítményekre?” – értetlenkedik egy követő.

Egy másik netező röviden summázta véleményét: „Alkohol és fogyasztótabletta. Ijesztő, és csalódás.” Egy harmadik követője előbb felteszi a kérdést, hogy „ez itt a reklám helye?”, majd méltatlankodik: „Mert mi szüksége ilyen fogyókúrás sz.rokra? Már bocs!”