Sokkoló élményeket szerzett Pápai Joci Izraelben

Pápai Joci
Vágólapra másolva!
Sokkal magabiztosabbnak érzi magát idén Pápai Joci, mint a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, már a verseny helyszínén van.
Vágólapra másolva!

Az énekes szerint a mostani helyszínt teljesen átitatja a hit, és mivel ő maga is hívő ember, szinte kézzelfoghatóan érzi Isten jelenlétét Izraelben. „El sem hiszem, hogy ugyanazon az úton jártam, ahol egykor Jézus. Sokkolóak ezek az élmények! Szinte megelevenedett előttem Jézus Krisztus, Dávid király és Salamon története, láttam a helyet, ahol keresztre feszítették a Megváltót, jártunk az Olajfák hegyén, a Gecsemáné-kertben” – mesélte.

Forrás: Pápai Joci / Instagram

Egyedül az bántotta a jeruzsálemi látogatás során, hogy nem lehetett vele a családja, de reméli, egyszer közösen is visszatérnek ezekre a helyszínekre. A kirándulások mellett próbával, felkészüléssel telik az ideje. „Tényleg nem akarok nagyképűnek tűnni, de nagyon magabiztos vagyok. Persze, ehhez az is hozzájárul, hogy már nem csodálkoztam rá a színpadra, a rendszerre. Emellett az izraeli verseny a hangulatában is más, egyszerűen érezni, hogy ebben az országban mindenki hívő ember, még ha nem is ugyanaz a hitük” – mondta a Blikknek.