Hetekig ünnepel Balázs Klári, Korda György pénztárcája ezt meg is érzi

Balázs Klári és Korda György Íme, hazánk legszebb sztárpárjai  sztárok
Vágólapra másolva!
"Legalább egy hete érzem a pénztárcámon, hogy Klárikának születésnapja van" - mondta Korda György, mikor párja születésnapjáról kérdezték. Balázs Klári 67 éves lett, és idén is hetekig ünnepel.
Vágólapra másolva!

"Itt egy ruha, ott egy ruha, vagy Londonból érkező csomag illatszerrel. Sőt, majd beviszem a belvárosba is, hogy vegyen meg magának, amit csak szeretne! Ráadásul még van lehetőség bőven, hiszen augusztus 12-én van a névnapja, így az ünneplés eltart majd addig" - mesélte Korda György a Blikknek.

Forrás: Viasat3

Az énekes elhalmozza a párját születésnapi ajándékkal, meg is jegyezte, hogy a pénztárcáján is érzi, hogy hetek óta születésnapot ünnepelnek. "Mindig azzal szoktam viccelődni, hogy az örökösök pénzét költjük, de - komolyra fordítva - az én feleségem tényleg bármit megérdemel!"

"Annyi mindenkit elvesztettünk már. Sajnos, nemrégiben a családban is, így számunkra Gyurival tényleg az a legfontosabb, hogy egyáltalán lehetőségünk van ünnepelni. Ráadásul együtt, egészségben és sikerben. Nekünk tényleg ez a legnagyobb ajándék" - mondta az énekesnő, aki elmesélte, hogy többek közt egy nagy gyümölcstálat is kapott, tele mangóval, ananásszal és szőlővel.