Többször elutasította Korda György közeledését Balázs Klári

Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Fiatal énekesnőként Balázs Klári kétszer is elutasította a táncdalénekes közeledését, Korda György többször próbálkozott nála.
Vágólapra másolva!

Balázs Klári másodéves kozmetikus tanuló volt, amikor 1978-ban megkapta az Országos Rendező Iroda előadóművészi működési engedélyét, ekkor figyelt fel rá Korda György.

"Klárika a Skála együttessel lépett fel egy Szenes Iván-dallal. Én pedig a Lady N.-t énekeltem, és megnyertem a Made in Hungaryt a Budai Parkszínpadon. Nagyon tetszett a csinos lány, ezért elhívtam táncolni, de nemet mondott. Valójában kalandot kerestem és nem feleséget. Egy évvel később a Magyar Rádióban találkoztunk, amikor egy másik Szenes-slágert énekeltem fel. Megint megkörnyékeztem Klárikát, de ismét lekoptatott" - emlékezett vissza Korda György.

Forrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

Végül két évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Balázs Klári igent monodjon az énekesnek. "Szombathelyen volt előadásunk 1980 nyarán, a vokalistákkal dolgoztam. Addig is próbálkozott Gyuri, időnként beszélgettünk, udvarias volt, nagyon férfias kisugárzással, csakhogy nem akartam szerető lenni. Ám akkor, előadás előtt belenézett a szemembe, megfogta a vállam, azt mondta: Klárika szeretlek, és megcsókolt" - mesélte a Blikknek Balázs Klári, akinek a leánykérésre sem kellett sokat várnia.