Németh Kristóf az egykori RTL-énekesnő koronavírusos ostobaságán háborog

Németh Kristóf
Vágólapra másolva!
Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjátok meg magatokat és az ismerőseiteket! – ezt írta a facebookra Németh Kristóf színész, a Fórum Színház igazgatója. Mindezt egy régebbi, zenés RTL-versenyen feltűnt fiatal nőről írta, aki valóban kínos ostobaságokat írt a koronavírussal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbara, így hívják a kereskedelmi tévé egyik zenés vetélkedőjén feltűnt énekesnőt, az Instagram-oldalán arra buzdította követőit, hogy igyanak hidrogén-peroxidos vizet, mert az jó mindenféle bajra. A hidrogén-peroxid halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen. Gyenge sav, erős oxidálószer, használják a vegyiparban hajfestékekben, tisztítószerekben, fertőtlenítőkben, laboratóriumban oxidálószerként és szennyvizek ártalmatlanítására. Vagyis, veszélyes és mérhetetlen butaság az énekesnő javaslata.

Németh Kristóf Forrás: Németh Kristóf, Facebook

Németh Kristóf ezután megírta, hogy mit gondol az ilyen káros ötletekről és arról, mennyire befolyásolhatók a fiatalok, akik egy ismertebb embert vagy akár csak celebszerűséget követnek. „Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjátok meg magatokat és az ismerőseiteket! Kamu, buta és káros hülyeségekkel van tele a közösségi média! Gondolkozzatok és csak hiteles forrásból szerezzetek valós információkat!" – írta a színész (teljesen érthetően) a Facebook-oldalán. Hiszen a koronavírus idején valóban veszélyes minden ilyen jellegű ostobaság: hiszen mi van, ha csak egyetlen fiatal megfogadja a tanácsát?