Helyettesítik a Quimby frontemberét, Kiss Tibit

2016. 09. 13. 25 év 25 éves a Quuimby Kamion Kiss Tibi Kiss Tibor Koncert beharangozó Lemezbemutató Micsodaország Papp László Budapest Sportaréna Quimby Sajtópiknik
Vágólapra másolva!
A Quimby énekese, Kiss Tibi tavaly elvonókúrára ment, de még mindig nincs olyan állapotban, hogy színpadra álljon: a nyárra lekötött koncerteken így helyettesíteni fogják.
Vágólapra másolva!

Kiss Tibi terápiája még javában tart, úgy tűnik, a Quimby többi tagjának még várnia kell arra, hogy újra együtt zenélhessenek – a nyári koncerteken így nélküle lépnek fel.

"Amíg nem teljesen biztos, hogy Tibivel együtt tudjuk folytatni a munkát, addig más énekel majd a koncerteken, kvázi helyettesítik őt. Nagyon várjuk őt vissza, de tudjuk, hogy időre van szüksége, nem siettetjük. Ez egy nehéz és hosszú gyógyulási folyamat, lassan veszi fel a fonalat, de egyre jobban van" – mondta a Blikknek a Quimby billentyűse és vokalistája, Balanyi Szilárd.

Kiss Tibi a színpadon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A zenekarból már ketten is beszéltek vele, és gyakran érdeklődünk ismerősöknél az állapotáról, de nem akarjuk zavarni. Gyógyuljon, és ha már jól van, akkor térjen vissza! Nélküle nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk. Most az a feladatunk, hogy amíg ő visszatér, addig életben tartsuk az együttest. Nagyon örülnénk, ha ez még idén nyáron megtörténne, de nem látok rá sok esélyt" – folytatta.

"Pár koncert már le van kötve, és több zenésszel is tárgyaltunk arról, hogy beugranának Tibi helyére, ám a jelenlegi helyzet még elég képlékeny, ezért sem szeretnénk még elárulni, hogy kik jöhetnek szóba" – tette hozzá a zenekar menedzsere, Deák Melinda.

Zenésztársai idézték fel a legszebb emléküket a születésnapos Kiss Tibivelhttp://www.life.hu/eletmod/20210511-palyatarsai-ideztek-fel-a-legszebb-emlekuket-kiss-tibivel-a-quimby-frontemberevel-video.htmlA rehabról üzent a Quimby frontembere, Kiss Tibihttp://www.life.hu/hirek/20210217-a-rehabrol-uzent-a-quimby-frontembere-kiss-tibi.htmlTavaly február óta küzd újra alkoholfüggőségével Kiss Tibi: nem tarthatja a kapcsolatot zenésztársaivalhttp://www.life.hu/eletmod/20210216-tavaly-februar-ota-kuzd-alkoholfuggosegevel-kiss-tibi.html