Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ki nem találná, mivel foglalkozik a tíz éve visszavonult színésznő

Nip/Tuck (season 3) Cinema Horizontal PORTRAIT
Nip and Tuck TV Series 2003 - 2010 USA 2005 Season 3 Created by Ryan Murphy Kelly Carlson (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)
Vágólapra másolva!
Ritka interjút adott a Kés/Alatt egykori sztárja, Kelly Carlson: kiderült az is, hogy mivel foglalkozik, mióta felhagyott a színészettel.
Vágólapra másolva!

Előkerült, a Fox Newsnak adott interjút Kelly Carlson, aki a Kés/Alattban Kimber Henryt játszotta, a száz epizódból több mint nyolcvanban szerepelt. A sorozat vége, 2010 után a színésznő már csak három kisebb szerepeket vállalt, gyakorlatilag visszavonult – azóta pedig nem is nagyon lehetett tudni, hogy mi van vele.

Kelly Carlson a Kés/Alattban Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Mint kiderült, Carlson Los Angelesből San Diegóba költözött, miután katona férje, Dan Stanchfield egy közeli bázison szolgál. A férfi Tracker Dan márkanéven pengéket, késeket is gyárt, főleg a katonságnak, az egykori színésznő különféle tokok és tartozékok készítésével segít neki.

"Soha nem végeztem ezelőtt kétkezi munkát... de imádom" – mondta Carlson, aki arról is beszélt, hogy katonafeleségként is egészen más az élete, mint előtte, Hollywoodban volt. "Teljesen más ez az élet, mint bármi, amit eddig tapasztaltam. Annyira földközeli, csupa élmény, egy másik világ" – magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről