Damu Roland évek óta nem látta a lányát, a gyerektartást sem fizeti

Damu Roland könyvbemutató
Vágólapra másolva!
Damu Roland négy éve rá se néz az ötéves lányára, Majára, évek óta nem fizeti a gyerektartást sem.
Vágólapra másolva!

Damu Roland utoljára akkor látta a kislányát, Maját, amikor az még csak nyolc hónapos volt – most pedig már ötéves, az édesanyja testvére, Katalin gyámsága alatt él.

"Maja és a kisfiam úgy nevelkednek, mintha testvérek lennének. Igazi cserfes kislány, rengeteget színészkedik, hasonlít az apjára. Amikor ránézek, el sem tudom képzelni, hogy lehet, hogy ennek a tündéri kislánynak az édesapja egyáltalán nem kíváncsi rá" – idézte a Ripost a Blikknek nyilatkozó asszonyt.

Damu Roland Fotó: Life.hu

"2017 januárja óta nem adott egy forintot sem, de nem is látta a kislányt, pedig ő maga mondta, hogy szeretne gondoskodni róla, és havi negyvenezer forintot fizet. Nem tette, 2019 áprilisában a bíróság felszólította, hogy 15 napon belül fizesse ki az addigi gyerektartást, és ezután is biztosítsa a havi összeget, ám erre is hiába vártam. Tavaly januárban jelentettem fel, azóta zajlik az ügy, nem értjük, miért húzódik immár másfél éve mindez. Az a pénz azonban Majáé, és én mindent megteszek, hogy meg is kapja" – mondta még Katalin.