Audrey Tautou-filmek jönnek a Duna TV-re

AFI Fest 2004 Screening of "A Very Long Engagement" - Arrivals 51697002
LOS ANGELES - NOVEMBER 10: Actress Audrey Tautou arrives at the AFI Fest 2004 screening of Warner Independent Pictures' "A Very Long Engagement" at the Chinese Theater on November 10, 2004 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Audrey Tautou
Vágólapra másolva!
Augusztusban minden hétvégén az elbűvölő francia színésznő, Audrey Tautou egy-egy ikonikus filmjét tűzi műsorára a Duna Televízió. A César-díjas művész négy különböző alkotásban mutatja meg, hogy sokkal több arca van annál, mint amit a híres kultfilmben, az Amélie csodálatos életében láthatott a közönség - közölte az MTVA.
Vágólapra másolva!

Audrey Tautou a filmvásznon alakított már naivát, reménytelen szerelmest és gaz csábítót egyaránt, láthattuk a francia divat nagyasszonyának bőrében, Coco Chanelként, feltűnt Tom Hanks mellett A Da Vinci-kód női főszereplőjeként is, de a legnagyobb sikere egyértelműen a 2001-es Amélie csodálatos élete volt. Jean-Pierre Jeunet bogaras hősnője most négy hétvégén át, négy különböző filmmel szórakoztatja a Duna Televízió nézőit augusztusban.

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Kevin Winter

Augusztus 8-án, vasárnap 22:35-től a 2007-es Egyedül nem megy tragikomédiát láthatják tőle a közmédia nézői, amelyben egy olyan párizsi takarítónőt játszik, akinek annyira szerencsétlenül alakul a szerelemi élete, hogy az már inkább vicces, mint szomorú. A következő vasárnap, augusztus 15-én az Isten nagy, én kicsi vagyok című romantikus vígjátékkal folytatódik a sor, ahol egy álmodozó diáklány bőrébe bújik a színésznő.

Augusztus negyedik vasárnapján, 22-én a 2010-es Mosás, vágás, ámítás című vígjáték főszereplőjeként, egy pszichológusnak is beillő fodrászként láthatják a nézők, majd zárásként, augusztus 29-én a 2016-os filmdráma, az Örökké című filmjével búcsúzik a Duna Televízió nézőitől Audrey Tautou. A filmek a vetítési időpontjuk után egy héten át újra megtekinthetők a MédiaKlikken.