109 millió forintért árulja otthonát a válófélben lévő Joshi Bharat

Joshi Bharat
Az indiai műsorvezető évtizedek óta Magyarországon él, ebből 28 évet az Állami Bábszínház kötelékeiben töltött bábművészként. Kezdetben csak kisebb szerepeket kapott, legelső munkájaként - mivel még alig tudott magyarul - csak Süsü farkát mozgathatta. Az idő múlásával már főszerepeket is kapott, a Szabó Attila rendezte Kicsi és Nagy című tízrészes sorozatban például ő játszotta Kicsit.
Vágólapra másolva!
Joshi Bharat és felesége 31 év után döntöttek a válás mellett, már árulják a közös házukat.
Vágólapra másolva!

A Blikk szerint 109 millió forintért hirdetik a gödöllői Antalhegyen álló, 180 négyzetméteres, 4+1 fél szobás, kültéri medencés házat, amelyben a család lakott.

Fotó / Polyák Attila

"A házat 2003-ban teljes körűen felújították, modernizálták, azóta folyamatosan karbantartott, fejlesztett, beleértve a tetőt, a nyílászárókat, a konyhát, a külső szigetelést, mindezek mellett mégis megtartotta eredeti hangulatát, ami leginkább a gyönyörű, eredeti gerendázatban köszön vissza. A ház közvetlen természetvédelmi terület melletti, teljesen csendes, madárcsicsergős saroktelken helyezkedik el" – olvasható a hirdetés szövegében.

A lap megkeresésére Joshi Bharat nem kívánt reagálni, a műsorvezető házának eladásával megbízott ügynök azonban elárulta, hogy egy hölggyel kötött szerződés alapján próbálja értékesíteni az ingatlant.