Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gabriela Spanic elárulta, kivel tölti minden szabad percét Budapesten

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Titkolja, hogy mennyi ideig marad Magyarországon, de arról szívesen beszélt Gabriela Spanic, hogy miért ragaszkodik ahhoz, hogy a betegségből felgyógyult édesapja minden percben mellette legyen.
Vágólapra másolva!

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy ismét Magyarországra látogatott a latin-amerikai telenovellák sztárja, Gabriela Spanic. Idén is Dancing with the Stars című show-műsor miatt érkezett. "Nagyon sokat dolgoztam, amióta nem találkoztunk. A Dancing with the Stars után egy hónapot pihentem, aztán hat hónapon át forgattam egy új telenovellát, melynek az a címe, Hogyha hagynak minket. Onnan megint egy forgatásra mentem: egy minisorozatot készítettünk a kollégákkal, utána mentem a Big Brotherbe, ahonnan pár napja estem ki. Nem vagyok szomorú egyébként, hiszen onnan azonnal utazhattam Budapestre" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Gabriela Spanic /Instagram

A lap megkérdezte a színésznőtől, hogy meddig tervez Magyarországon maradni, ám csak rejtélyes választ kaptak. Gabriela Spanic csak annyit közölt, még alakulóban vannak a dolgai, így maga sem tudja. Most sem egyedül érkezett, magával hozta a kisfiát, Gabrielt és az édesapját is, akinek az elmúlt időszakban sok gond volt az egészségével.

Ő egy nagyon erős ember, tengerészgyalogos volt. Sokat úszik, sokat sétál, 73 éves. Remélem, még nagyon sok időt tölthetünk együtt!" - árulta el Gabriela Spanic.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről