Vágólapra másolva!
Magyarországon a Minimax mutatja be elsőként Arnold Schwarzenegger első animációs sorozatát, amelyben róla mintázták a főhős figuráját, míg a gyártók Schwarzenegger és Stan Lee produkciós cégei. A 26 részes sorozat címe: „Stan Lee Szuperhősképzője", amely december 1-jén indul a csatornán, és minden nap új részekkel jelentkezik.
Vágólapra másolva!

A Stan Lee Szuperhősképzője című animációs újdonság főhőse Arnold Armstrong (Arnold Schwarzeneggerről mintázva), aki egyúttal az óvóbácsi. Egy hatfős óvodai csoportban különleges feladatot kap: foglalkozzon úgy a kicsikkel, hogy azok a szuperképességeiket csupa jóra használják.

Stan Lee Szuperhősképzőjében a szuperképességű kisfiúk és kislányok minden nap különleges kalandokra indulnak, hogy tanuljanak a csapatmunkáról, a testmozgásról és például az egészséges táplálkozásról. De melyek is a szuperképességeik, amelyeket Arnold segítségével majd csupa jóra fordítanak? Az egyikük akármit is rajzoljon, az életre kel, legyen az egy egyszerű ajtó vagy éppen egy híd. Másikuk különleges bőréhez bármit és bármikor hozzá tud tapasztani. Míg lesz, aki bármi köré falat tud építeni, és akad olyan óvodás is, akinek szuperhajlékony és szuperruganyos a teste, képes fel- és lepattanni mint egy labda, de akár képes elolvadni is. Itt egy előzetes: