Mélyaltatásban fekszik a kórházban Damu Roland, az életéért küzdenek az orvosok

Damu Roland
Vágólapra másolva!
Kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik a kórházban Damu Roland, az orvosok az életéért küzdenek. A színész ismerőse arra kért mindenkit, hogy mondjanak egy imát Rolandért.
Vágólapra másolva!

Kritikus állapotban, mélyaltatásban fekszik kórházban a Damu Roland - írja a Bors. A színész állapotáról egy ismerőse közölt részleteket a Facebookon.

Már novemberben is aggódtak érte az ismerősei

A cikkben emlékeztetnek, hogy Damu Roland egészségügyi problémái még nyár végén kezdődtek. A színész akkor maga számolt be róla, hogy betegségei miatt nem képes munkavégzésre, ezért az ismerősöktől, barátoktól próbált anyagi segítséget kérni, hogy gyógyszereit ki tudja váltani. Bár pénzügyi helyzete rendeződni látszott, az egészségügyi problémái nem szűntek meg. November végén ismerősei aggódni kezdtek, mert napokig nem tudtak róla semmit.

Őket november végén maga Damu nyugtatta meg, amikor a Facebook-oldalán azt írta, hogy nem vált köddé, nemrég jött ki a kórházból.

– Teljes ágynyugalmat írtak elő.

– írta akkor a színész.

Az életéért küzdenek

Mindennek már közel két hete, most pedig újabb rossz hír érkezett. A színész ismerőse arra kért mindenkit, hogy mondjanak egy imát Rolandért.

Damu Roland Facebook

A Bors úgy tudja, Damut egyik kórházból a másikba szállították, és jelenleg is az életéért küzdenek. Bár elsőre mindenki első gondolata, hogy esetleg a koronavírus támadta meg, de azt egyelőre nem lehet tudni, mi az oka a kórházi kezelésének.