Nagyot csalódott a szakítás után a magyar énekes: Ez a zsírosfejű ember lenne az új pasi?

MC Hawer
Vágólapra másolva!
MC Hawer és 33 évvel fiatalabb menyasszonya két hete békében váltak el egymástól, de mostanra egyre feszültebb a viszony közöttük. A zenész azt gyanítja, hogy Fanni megcsalta őt.
Vágólapra másolva!

MC Hawer és barátnője szakítottak egymással, a zenész már vissza is költözött Budapestre, a lány pedig azóta új párra talált, négy nappal a szakítás után közös képet is közzétett az oldalán. Mivel nagyon gyorsan sikerült túllépnie a kapcsolaton, MC Hawer azt gyanítja, hogy az új viszony a kapcsolatuk alatt elkezdődött, a menyasszonya megcsalta őt.

Fanni elismerte, hogy ismerte már korábban is új párját, beszélgetett is vele, de leszögezte, hogy soha nem csalta meg MC Hawert, pedig közel egy éve nem volt köztük már testi kapcsolat. "Csúnyán mondva ő volt a lelki szemetesládám. Jó volt, hogy egy férfival tudok úgy beszélgetni, hogy nőként néz rám, és mond olyan szavakat, hogy szép vagy, csinos vagy" - mondta Fanni a Tényeknek, és azt is elárulta, hogy már bemutatta a férfi a családjának és a két gyerekének, de egyelőre ismerkedős szakaszban van.

MC Hawert figyelmeztették is arra, hogy Fanninak új kapcsolata van. A zenész nincs jó véleménnyel a férfiról. "Ránéztem, és azt gondoltam, hogy ez a zsírosfejű ember lenne az új pasi? Két gyereke van, meg minden. Olyan hihetetlennek tűnt, akkor sem akartam elhinni" - mondta.