Berepült egy kocsi az ismert komikus éttermébe, többen megsérültek

2016 Viacom Kids And Family Group Upfront GettyImageRank3 People HORIZONTAL Waist Up USA New York City One Person COMEDIAN Photography George Lopez Arts Culture and Entertainment Attending PersonalityComplete FeedRouted_Europe FeedRouted_NorthAmerica Viac
NEW YORK, NY - MARCH 03: Comedian George Lopez attends the 2016 Viacom Kids and Family Group Upfront on March 3, 2016 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images for Vicaom/AFP
Vágólapra másolva!
Négy ember megsérült, miután egy kocsi becsapódott George Lopez éttermébe a kaliforniai Torrance-ben.
Vágólapra másolva!

A saját sorozatai, a Lopez és a George Lopez mellett még vagy hetven produkcióban látott komikust és színészt, George Lopezt érte egy kis kár, miután egy kocsi becsapódott a George Lopez's Chingon Kitchen nevű éttermébe a kaliforniai Torrance-ben.

George Lopez Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A balesetnél egy másik autó sofőrje volt a hibás, aki nem állt meg egy stoptáblánál, és ahogy összeütközött a keresztben érkező járművel, besodorta azt az étterembe.

A két kocsi sofőrjén és egyikük utasán kívül egy járókelő is könnyebben megsérült, a helyi kórházba szállították őket. Az étterem vendégei közül senkinek nem esett baja, de azért egy darabig kellett takarítani az eset után – amelyről a TMZ oldalán láthat képeket.