A verseny felénél már végem volt - 12 milliót vitt haza a Farm VIP győztese

Vágólapra másolva!
A Farm VIP-ban 11 millió forint volt a játék fődíja, ehhez még Holló hozzácsapott egymilliót. Az utolsó nap izgalmas eseményeiről itt olvashat, alább a két döntős értékelése.
Vágólapra másolva!

Buzás Dóri az Exatlonban is második lett, kis híján nyert, most pedig egy végzetes hiba miatt megint lemaradt a fődíjról. „Nagyon sok dolog kavarog bennem. Gratulálok Hollónak... Nyilván egy ilyen maratoni játék után nem tudtam volna sprintelni a domboldalon. Akartam küzdeni, mert az volt bennem, ha veszítek, akkor azt méltósággal tegyem. Holló a taktikusabb, a rafináltabb. A szénabáláknál eldugtam az ő tábláját, de nem extrán... Én meg tűt kerestem a szénakazalban... sok mindent átértékeltem, sok minden megfordult a fejemben" – jegyezte meg a beérkezés után, majd sírt is.

tv2

Holló nagy fejlődésen ment át a hetek során, nem érdemtelenül nyert, kihasználta Dóri egy hatalmas hibáját. „Én nem vagyok sportoló, a felénél azt éreztem, hogy vége... Eszméletlen érzés, hogy ott vagyok a végén, sok párbaj és feladat után.

Annyira sokkolva vagyok, hogy nem tudok beszélni, de üvöltenék! Dóri pedig baromi jól teljesített, büszke vagyok rá" – mondta lihegve a győztes, aki maga sem hitte egy hónappal korábban, hogy 12 millióval megy haza. Megdolgozott a győzelemért, de a tónál például volt ellenszenves húzása, amikor a gumikacsákat elhajigálta, hogy ezzel hátráltassa ellenfelét.

Sok képet a döntőről itt talál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!