Folytatódik a botrány: Tornóczky Anita és Kiszel Tünde tovább veszekednek a mellspriccelésen

Kiszel Tünde
Vágólapra másolva!
Tornóczky Anita nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy  évekkel ezelőtt azért hagyta ott a televíziózást, mert egy alkalommal arra kérték, hogy műsorvezetőként spriccelje le Kiszel Tünde mellét. 
Vágólapra másolva!

"Az a fajta nagyon bulvárirány, amibe a kereskedelmi televíziózás elment, az nekem nem hiányzott.

Ezt én nem kérem, ennél én sokkal többet gondolok magamról. És ráadásul én nem is tudok őszintén érdeklődni, ha engem nem érdekel valaki vagy valami" - mondta Tornóczky Anita Palik Lászlónak egy interjúban.

Kiszel Tünde posztban reagált rá: "Reagálnék a napokban több helyen megjelent, számomra eléggé érdekes és meglepő történésre, miszerint egyes embereknek olyan meghatározó szerepet játszottam az életükben hogy miattam váltak meg egy számukra fontos életszakasztól , a televíziózástól!" - kezdte a bejegyzést.

(...) Aki ismer tudja: az én elvem élni és élni hagyni. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, ám a jövőben nem fogom magam hagyni igazságtalanul bántani és rágalmazni, ezért most, (és a továbbiakban sem) nem félek kiállni az igazamért! Legközelebb próbálj meg pontos információkkal szolgálni, bár ez a televíziós műsorvezető karriered folyamán sem feltétlen sikerült, a helyes beszédtechnikàról és az artikulációról nem is beszélve" – írta az Instagramon.

Tornóczki ezt követően, szintén Instagramon, videóban reagált Kiszel Tünde posztjára:

"Azért hagytam abba a televíziózást, mert azt gondoltam, hogy borzasztó degradáló reggel bárkinek a mellét élő adásban lespriccelni. Ha megnézte valaki az interjút, nem csak egy sort belőle, akkor ott elhangzott az, hogy én azt gondoltam, hogy ez nem a szakma csúcsa, hogy valakinek a mellét lespricceled reggel hét órakor. Az újságíró szakmának nem ez a csúcsa, továbbra is így gondolom.

Ha valaki nem csak ezt az egy dolgot ragadja ki, hanem érti azt, hogy miről szól ez a beszélgetés, akkor nem sértődik meg" - jegyezte meg.