Ben Affleck legújabb képén nevet a fél világ

Jennifer Lopez and Ben Affleck film celebrity Horizontal
(FILES) In this file photo taken on February 8, 2022, US actress Jennifer Lopez and actor Ben Affleck arrive for a special screening of "Marry Me" at the Directors Guild of America (DGA) in Los Angeles. - Singer and actress Jennifer Lopez has announced her engagement to Ben Affleck, 18 years after they ended their relationship for the first time. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Ben Affleck éppen nászútján van új feleségével, Jennifer Lopezzel, de azért neki is aludnia neki kell néha, melyet nem is akárhogy tesz.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck boldog és elégedett férjként ringatózik a Szajnán hajókázva, legalább is ezt bizonyítják a róla készült legújabb lesifotók. Épp mézesheteiket töltik Jennifer Lopezzel, aki az 53. szülinapját is a nászútján ünnepelte férjével és gyerekeikkel.

Affleck alvása önmagában nem lenne nagy csoda, de a helyzet kissé szokatlan és szórakoztató, hogy ennyire kimerült legyen egy nyaralás során. A színész a képeken olyan mélyen alszik, hogy a kommentelők szerint a képet elnézve, szinte hallani lehet a horkolását is. Az, hogy miben fáradhatott el Affleck ennyire a nászúton, azt nem tudni, de a képek bejárták a netet és már számtalan mémet is inspirált.

Forrás: Twitter