Különös információk szivárogtak ki Majka és Curtis szétválásának okairól

Majka; Majoros Péter; Curtis; Széki Attila
Velence, 2015. július 17. Majka (Majoros Péter) és Curtis (Széki Attila) lép fel a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Majka és Curtis a hétvégén jelentették be, hogy külön utakon folytatják és nem lépnek fel együtt többé. Nem ragozták túl a dolgot, viszont azóta egyre különösebb mindkét fél kommunikációja az esetről. Egyesesek azt beszélik talán a kettejük közötti súrlódások vezethettek ideáig és szó sincs Curtis visszaeséséről.
Vágólapra másolva!

Egyre inkább elharapózni látszik a helyzet Curtis és Majka között, ugyanis mindkét fél álláspontja egyre inkább távolodni látszik az eredeti történettől. Majka az Origónak még úgy nyilatkozott, hogy nem tartja kizártnak, hogy valaha még együtt állnak színpadra, de érezhetően kellemetlen volt számára a témát feszegetni. Curtis hivatalos Instagram-oldalán reagál a róla szóló hírekre, kissé felháborodottan áll a történtek előtt, mert szerinte hazugságokat állítanak róla.

A rapper szombati posztjában még úgy fogalmazott, hogy valóban visszaesett, de megpróbál rendbejönni, Majka egy külön posztban biztosította társát a támogatásáról. Aztán az egész egy óriási fordulatot vett Curtis részéről, módosította a bejegyzés szövegét és tagadja, hogy korábbi problémái visszatértek volna, viszont sejtelmesen fogalmaz a jelenlegi gondokról és Majkával szemben is ellenségesen fogalmaz.

Egy bennfentes elárulta, hogy a két rapper között egyre több nézeteltérés volt és lehetséges, hogy barátságuk megromlása vezetett ahhoz, hogy a színpadon is búcsút intsenek egymásnak.

"Attika egy ideje kissé nagyobb szeletet szeretett volna a tortából. Anyagilag ugyan el volt ismerve, de szerinte valahogy mégsem volt egyenrangú társ" – mesélte a Blikknek a rapperekhez közel álló informátor.

Ezt a feltételezést alátámasztja Curtis egyik hétfői kommentárja is, melyben kiemelte, hogy ő is épp annyira járult hozzá a sikereikhez, mint Majka.

ahogy eddig sem tettem. A legnagyobb slágereket együtt írtuk! A legnagyobb sikereket együtt értük el! Nem a MAJKA, hanem MAJKA&CURTIS! Ez a lényeg! A többit hagyjuk" – írta bejegyzésében Curtis.