Közös fotókkal köszönti a volt pornós, Aleska Diamondot a drogszeánszon megsérült barátnője

Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Augusztus 6-án ünnepli születésnapját az egykori pornós, Sáfrány Emese, aki ma tölti be a 34-et. A jelenleg édesanyja otthonában lábadozó barátnője, Béres Anett nyilvánosan is köszönti barátnőjét.
Vágólapra másolva!

Már egy hónapja, hogy az országot sokkolta a hír, miszerint egy meztelen nőt találtak a siklósi erdőben, törött csontokkal, életveszélyes állapotban. Még aznap kiderült, hogy az egykori realitysztárról, Béres Anettről van szó és a szeánszra vele tartott egyik legjobb barátnője, Sáfrány Emese is.

Sáfrány akkor azt állította, Béres Anettel ellentétben, akit hallucinációi üldöztek majdnem a halálba, ő nem fogyasztott tudatmódosító szereket az eseményen. Majd az egykori pornószínésznő mégis bevallotta, hogy fogyasztott a hallucinogén főzetből, viszont nála nem hatott olyan erősen, mint barátnőjénél.

A ma már légtornával foglalkozó Sáfrány elmondása szerint, szinte minden nap beszélt a kórházban fekvő barátnőjével és nagyon sajnálta, hogy ilyen rossz állapotba került a szeánsz következtében. Úgy tűnik, hogy Béres Anett sem okolja barátnőjét a történtek miatt, hiszen most nyilvánosan felköszöntötte őt a hivatalos Instagram-oldalán is a születésnapja alkalmából.

Forrás: Béres Anett Instagram